Τρόποι Πληρωμής

01. Με αντικαταβολή
Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στην εταιρεία courier κατά την παράδοση. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.00€, το οποίο θα προστεθεί στο τελικό σύνολο της αγοράς σας

02. Με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Eurobank όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Δεκτές γίνονται όλες οι κάρτες Visa. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν γνωστοποιούνται ή φαίνονται στην εταιρεία μας με οποιονδήποτε τρόπο. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την τράπεζα Eurobank. *Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία.

Ασφάλεια συναλλαγών Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank.

03. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε “Πληρωμή Μέσω Τραπέζης” στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Θα σας εμφανιστεί ο λογαριασμός (Eurobank) για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό πληρωμής, μ’ ένα mail στο bunnyhopsevents@gmail.com έτσι ώστε να επισπευσθεί όσο περισσότερο γίνεται η παραγγελία σας. Παρακαλώ λάβετε υπόψιν ότι τα έξοδα εμβάσματος από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

EUROBANK
IBAN: GR9202603660000940200602923